23948sdkhjf

I dag indvies Akaciegården

Plejeboligerne på Frederiksberg er skræddersyet til smarte arbejdsgange
I dag er der indvielse af det nye Akaciegården på Frederiksberg.

Plejehjemmets stærke fokus på LEAN er tænkt ind i udformningen af huset. På det nye Akaciegården er der for eksempel korte gåafstande, centraldepot i kælderen og LEAN-skakte på afdelingerne til affald, linned og tøj.

En stor træningstrappe er kernen i hele huset. Den forbinder Akaciegårdens fem etager med hinanden, og samtidig skal den også træne og i det hele taget give beboerne lyst til at tage trappen fremfor at tage elevatoren. Træning bliver meget bærende i hele huset. Og i stueetagen er der behandlingsrum til fysioterapien og en stor træningssal. Og i tilknytning til fysioterapien og træningssalen er der spabad og wellnessrum til beboerne.

Plejehjemmet Akaciegården ønsker også med det nye hus at åbne sig mod nærområdet. Akaciegården har fået spritnye træningsmaskiner, og det håber man kan tiltrække folk udefra - og når de er færdige med at træne, så kan de gå ind og få et godt og sundt måltid mad i caféen.

Samtidig med den officielle indvielse idag, fejrer Akaciegården også 40 års jubilæum.
Og personalet de glæder sig. Således skriver Køkkenchef Christina Søndergaard på Facebook:

"Jeg er stolt og glad over at arbejde på Danmarks flotteste plejehjem Akaciegården. Nu er de sidste detaljer ved at komme på plads og de sidste detaljer har haft en fantastisk indvirkning. Håber at se rigtig mange til indvielse og reception onsdag d. 15. Juni. Vi giver et glas champagne og et kys... Eller to."
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078