23948sdkhjf

Stærke kræfter skal ruste Human Care til fremtiden

Hvidovre-virksomheden Human Care indsætter professionel bestyrelse med vækst for øje.
Ledelseseksperten Michael Møller er tiltrådt som bestyrelsesformand for hjemmeplejevirksomheden Human Care, der holder til i Hvidovre, og arbejder med hjemmepleje og døgnpleje af særligt plejekrævende borgere for både kommuner og private.

Samtidig indtræder den tidligere kontorchef i Københavns kommunes socialforvaltning, Svend Svendsen, i virksomhedens nyetablerede, professionelle bestyrelse. En bestyrelse, der er nedsat for at sikre vækst i pleje-virksomheden, der i dag tæller 80 ansatte.

Human Care varetager håndteringen af døgnplejen for en række plejekrævende og handicappede borgere i Københavns Kommune, hvor man har vundet udbuddet, og har en række andre opgaver for kommunerne Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre, Vallensbæk, Gentofte, Dragør og Tårnby også. Desuden løses opgaver for en lang række private borgere. Disse kan frit vælge privat hjemmehjælp frem for den kommunale.

Bag selskaberne står brødreparret Shahid Latif og Sajid Latif, der har pakistanske rødder, men er opvokset i Sønderjylland.

"Vi ønsker med etableringen af en professionel bestyrelse at udvikle vores virksomhed yderligere, og at lægge nye dimensioner ind i vores klassiske serviceudbud, som styrker vores konkurrencedygtighed og stimulerer omkringliggende kommuner til at invitere os til at byde på nye udbud i plejesektoren", siger Shahid Latif – også med henvisning til rækken af konkurser blandt private udbydere, der har præget branchen de senere år.

"Vi vil være innovative og investere yderligere i relevante teknologiske værktøjer, der letter vort plejepersonales hverdag og frisætter mere af den visiterede tid til pleje. Vore resultater de senere år beviser, at man trods skrappe priser godt kan have en god kundetilfredshed og være profitable. Vi ved dog også, at yderligere udvikling kræver yderligere volumen og fortsat teknologisk udvikling", siger Sajid Latif.


Den nye bestyrelsesformand, Michael Møller, er 47 år og har en fortid blandt andet som direktør i Dangaard Telecom koncernen. Han har stor erfaring med ledelse, innovation og forretningsudvikling og er blandt andet bestyrelsesmedlem i dyrlægeteamet Sydvet og arbejdstøjsfirmaet JAK samt medejer af crowdfunding-portalen for sportsudøvere, SPONSOR.dk.

Svend Svendsen er nu pensioneret, men har mange års erfaring inden for det offentlige og i plejesektoren. Han har i en lang årrække været socialchef i Københavns Kommune baseret på en sjælden, men for sektoren og bestyrelsesvirket særdeles relevant uddannelses-cocktail som først sygeplejerske og siden jurist.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082