23948sdkhjf

Sammen skaber vi fremtidens velfærd

COKs Samskabelsestræf 2016 21.-22. november i Aarhus.
Hvordan samskaber vi fremtidens velfærdsløsninger? Det spørgsmål stiller COKs Samskabelsestræf 2016 og forsøger samtidig at finde svaret. Det sker en 21.-22. november i Centralværkstedet, Aarhus.

COKs Samskabelsestræf 2016 henvender sig til en bred vifte af velfærdspraktikere, som til dagligt arbejder med samskabelse.

Til at reflektere over spørgsmålet har COK inviteret to hovedoplægsholdere fra udlandet, som repræsenterer henholdsvis den private og den kommunale sektor:

Fra England vil den globale virksomhed Grant Thornton dele ud af sin motivation for at samskabe og sine erfaringer med udvikle Sheffield med initiativet ”Vibrant City”.
Fra Sverige vil Sverige Kommuner och Landsting holde et oplæg om, hvordan KLs svenske pendant med samskabelse som løftestang arbejder for at sætte end anden styringsmæssig dagsorden for bæredygtig udvikling af lokal velfærd baseret på medborgerskab og lokaldemokrati.

Tilmelding sker på cok.dk.

Samskabelsestræf 2016 er især relevant, hvis du:
  • er velfærdsleder, faglig medarbejder eller konsulent
  • oplever at kompetencen til at samskabe fylder i din hverdag, men du mangler en større værktøjskasse
  • er kalr til walk and talk. På træffet får du ikke mulighed for at læne dig tilbage
  • tager nogle af dine samskabelsespartnere med, fordi I undervejs får anledning til at arbejde med netop dét aspekt, som I er optaget af
  • er modig om abitiøs

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109