23948sdkhjf

NAVNE: Ny fælles chef for handicappede og frivillige

Målet er at fremtidssikre Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådets sekretariater ved at styrke det faglige fællesskab.
Sekretariaterne for Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd flytter sammen og får ny fælles chef. Ulrik Kampmanns første arbejdsopgave bliver at få sammenflytningen af de to sekretariater godt fra start. Målet er at fremtidssikre de to sekretariater ved at styrke det faglige fællesskab. Rådene bevarer deres opgaver og separate bevillinger, men får fælles adresse og fælles sekretariatschef.

Rådsformand for Det Centrale Handicapråd, Anette Laigaard, ser frem til den inspiration de to sekretariaters medarbejdere kan give hinanden.

”Vi er begge små sekretariater, og har en række arbejdsmetoder til fælles. Det kan der komme noget rigtig godt ud af til gavn for de to råd," siger hun.

”Vi får mulighed for at udvikle nye fælles dagsordner om, hvordan civilsamfundet kan styrke udsatte mennesker, herunder mennesker med handicap. Den synergi, der ligger i det, ser jeg meget frem til," udtaler Vibe Klarup Voetmann, formand for Frivilligrådet

Der var 61 kvalificerede ansøgere til stillingen som ny sekretariatschef.

”Vi er sikre på, at Ulrik er den helt rigtige til opgaven. Han har stor forståelse for de mange strenge, som en sekretariatschef skal kunne spille på,” slutter de to rådsformænd.

”Jeg ser meget frem til opgaven med at skabe samarbejde og synergi mellem de to sekretariater. Vi skal udnytte samspillet og lade os inspirere af hinanden til gavn for de to råd. Det ser jeg som en vigtig udfordring,” udtaler Ulrik Kampmann.

Ulrik Kampmann er cand.scient. og kommer fra en stilling som udviklingschef i Realdania. Tidligere har Ulrik Kampmann været udviklingschef i TrygFonden, hvor han blandt andet har arbejdet med udvikling og implementering af strategier og har været områdechef for fondens aktiviteter på social- og sundhedsområdet. Ulrik Kampmann var tidligere ansat i sekretariatet for Det Centrale Handicapråd (2002 til 2005) og har således kendskab til både frivillig- og handicapområdet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094