23948sdkhjf

Byggeriet af DNU når endnu en milepæl

I dag er der rejsegilde i Skejby.
Byggeriet af Det Nye Universitetshospital i Aarhus fejrer i dag rejsegilde for byggefelt N5.

Bygningerne kommer fremover til blandt andet at rumme Nuklearmedicinsk Afdeling og PET-Center.

Fejringen af rejsegildet finder sted fra klokken 13 - 15 i eftermiddag. Projektleder Frank Obeth byder velkommen, og der vil være taler af Bente Nielsen, 1. næstformand, Regionsrådet, og Brian Jonassen, enteprenør Poul Pedersen.

Danmarkshistoriens største hospitalsbyggeprojekt, Det Nye Universitetshospital i Aarhus, skal bygges sammen med det eksisterende Aarhus Universitetshospital, Skejby, til et samlet nyt hospitalskompleks.

Det Nye Universitetshospital bliver på størrelse med en dansk provinsby, som for eksempel Ribe eller Skagen. Samtidig kommer det til at huse den største arbejdsplads i Aarhus kommune; nemlig Aarhus Universitetshospital. Hospitalet er tegnet til fleksibelt at kunne imødekomme fremtidens krav til teknik, behandlingsformer og arbejdsmetoder. Og det skal give et betydeligt kvalitativt løft for både patienternes oplevelse og personalets arbejdsforhold.

Opgaven vil strække sig frem til 2019, hvor sidste byggeetape af Det Nye Universitetshospital i Aarhus tages i brug, som Aarhus Universitetshospital.

Hospitalet skal både fungere som universitetshospital, landsdelscenter og basishospital. kilde: DNU.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125