23948sdkhjf

Sønderborg bakker op om frivilligt socialt omsorgsarbejde

Mandagsklubben og Velo team, Gråsten er blandt de foreninger, som netop har fået tilskud.
I Sønderborg Kommune har Seniorudvalget netop uddelt 27.000 kr. til frivilligt socialt omsorgsarbejde.

I denne omgang er seks sociale foreninger for pensionister i Sønderborg Kommune tilgodeset med i alt 27.000 kr. Uddelingen sker på baggrund af kommunens ønske om at sætte fokus på og bakke op om det frivillige arbejde.

"Det er altid et privilegium at få lov til at anerkende det store frivillige arbejde, der bliver lagt rundt omkring i vores sprudlende foreningsliv. Vores frivillige ildsjæle tilbyder menneskeligt samvær, hvor deltagerne kommer ud ad døren og får gode oplever i fællesskab med andre. Sådan noget er helt afgørende for at trives og have et godt liv, og det vil vi naturligvis gerne støtte," siger formand for seniorudvalget Preben Storm.

De seks foreninger, der i denne omgang modtog tilskud er: Lysabild Efterløn- og Pensionistforening, Mandagsklubben, Venskabsklubben Sønderborg, Sælhundene Sønderborg, Samvirkende foreninger i Gråsten mv. og Velo team Gråsten.

Sønderborg Kommune uddeler hver år af to omgange midler til støtte af frivilligt socialt omsorgsarbejde med aktiverende og forebyggende sigte målrettet pensionister - de såkaldte § 79-midler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22