23948sdkhjf

En anerkendelse fra patienterne

Patienternes Pris uddeles nu for syvende år i træk i Nordjylland.
Patienternes Pris er blevet en tradition i Nordjylland. Den skal nu uddeles for syvende år i træk. Sidste år var Nyremedicinsk Afdeling på Aalborg Universitetshospital de glade modtagere.

Det er patienter og pårørende, der indstiller, hvem der kan modtage prisen. Patienternes talerør i Region Nordjylland, Patientinddragelsesudvalget, er ansvarlig for uddeling af prisen.

"Patienter og pårørende vil tit gerne rose og sige tak for en god behandling. For afdelingerne er alene det at blive foreslået til prisen en anerkendelse," siger Jens Ibsen, formand for Patientinddragelsesudvalget.

Og selv om en afdeling ikke vinder prisen, så kommer rosen alligevel frem til rette vedkommende. Indstillingerne bliver nemlig samlet sammen og sendt ud til afsnit og afdelinger.

"Derfor er vi glade for samtlige indstillinger, for vi mener, at de gode historier kan være med til at skabe endnu større tilfredshed på afdelingerne," siger han.

Prisen blev stiftet i 2010 netop med det formål at give patienter mulighed for at udtrykke deres tilfredshed.

Patienter og pårørende kan give deres indstilling året rundt, men for at komme i betragtning til prisen i 2016, skal indstillingen være afgivet senest 30. september.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082