23948sdkhjf

Zealand Care vinder udbud i Halsnæs Kommune

Zealand Care skal i de kommende år stå for driften af hjælpemidler i kommunen.
Zealand Care og Halsnæs Kommune underskrev for nyligt en aftale omhandlende drift af hjælpemidler i kommunen. Den nyligt underskrevne kontrakt er resultatet af det udbud, kommunen sendte ud tidligere på året, og som Zealand Care vandt.

Dermed skal Zealand Care i de kommende år stå for driften af hjælpemidler i kommunen. Den nye aftale vækker stor glæde hos begge parter:

"Vi er naturligvis rigtig stolte af, at Halsnæs Kommune har valgt os til at varetage en så stor og vigtig opgave som det er at håndtere driften af hjælpemidler i kommunen. Vi har allerede afholdt det første opstartsmøde med Halsnæs Kommune, og nu er opgaven at sikre, at alt er på plads, når kontrakten træder i kraft senere på året. Vi ser frem til et godt samarbejde med Halsnæs Kommune og vi glæder os til at yde en god service til borgerne i kommunen," siger adm. direktør hos Zealand Care, Jacob Hansen.

Også leder af visitationen i Halsnæs Kommune, Jacob Bovin er glad for, at der nu er fundet en ny leverandør, som skal stå for driften af hjælpemidlerne i kommunen de kommende år:

"Vi er godt tilfredse med vores nye aftale om drift af hjælpemiddeldepot. Zealand Care har matchet vore forventninger til pris og effektiv styrring af logistikken forbundet med driften. Dertil er der lagt op til et godt tæt samarbejde mellem kommunens og leverandørens fagpersoner og til at vi etablerer et ekstra nærlager i Frederiksværk. Alt sammen noget, som jeg forventer, gør livet lettere for både borgerne og medarbejderne."
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078