23948sdkhjf

Ergoterapeuter går på barrikaderne med FOA

Støtter op om varslet konflikt, der starter i morgen.
Det er imorgen, at FOA's varslede konflikt mod DK-Pleje starter. Forleden gav Dansk Sygeplejeråd deres fulde opbakning til konflikten. Nu melder også Ergoterapeutforeningen sig på banen og blander sig med støtte til FOA.

"DK-Pleje har leveret hjemmepleje i flere kommuner efter at have vundet kommunernes udbud på området. Det er vigtigt, at der i udbudsrunder stilles krav om løn- og ansættelsesvilkår, at kommunerne følger op og sikrer, at de forhold også rent faktisk er i orden," skriver Ergoterapeutforeningen i deres støtte og fortsætter:

"Det er ikke holdbart, at kommunalbestyrelser træffer beslutninger, hvor de efterfølgende ikke har kontrol med den faglige kvalitet og sætter de ansatte i helt uholdbare situationer uden et ordentligt sikkerhedsnet i form af overenskomst med de relevante faglige organisationer. Det undergraver den danske model, hvor parterne drøfter og indgår aftaler om medarbejdernes løn- og ansættelsesvilkår, hvis arbejdsgiverne ikke anerkender organisationernes naturlige fagområder."
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067