23948sdkhjf

Aarhus forkæler de frivillige

450 frivillige på ældreområdet er i morgen inviteret til en anerkendelses- og forkælelsesdag på Aarhus Rådhus.
De er besøgsvenner, brugerrådsmedlemmer, cykelpiloter, flyttevenner og meget mere, og de har alle det til fælles, at de er frivillige.

I morgen deltager 450 frivillige på ældreområdet i Aarhus i en anerkendelses- og forkælelsesdag på Aarhus Rådhus. De er inviteret af rådmanden for Sundhed og Omsorg, Jette Skive.

Under arrangementet vil der være musik og humoristiske indslag ved Martin Hornstrup og Karen Marie Lillelund, og undervejs vil deltagerne få overrakt en pose med chokolade, kaffe og rabattilbud til frivillige, og inspiration i form af en helt ny kogebog, der er lavet af én af kommunens oplevelsesmedarbejdere sammen med ældre plejehjemsbeboere. Bogen ”Livets retter” er fyldt med gode historier og klassiske opskrifter, leveret af ældre mennesker i Aarhus.

"Jeg kan slet ikke rose den frivillige indsats højt nok. De mange frivillige på seniorområdet i Aarhus er med til at skabe grobunden for det gode liv og løfte velfærden til højder, som vi ikke kunne nå uden deres indsats. Og det gælder både dem, der er frivillige ved lokalcentre og plejehjem, og dem der gør en indsats i de mange foreninger," siger rådmanden for Sundhed og Omsorg Jette Skive om baggrunden for arrangementet, hvor hun hylder de frivillige og Frivilligrådet i Aarhus Kommune, som i høj grad har været med til at arrangere dagen.

Det er blandt andet på grund af den store aktivitet på frivilligområdet, at Aarhus Kommune er med i kapløbet om at blive europæisk Frivillighovedstad 2018. Det sker for at skabe endnu mere opmærksomhed på det frivillige arbejde og for at udbrede kendskabet ikke blot uden for kommunens grænser, men også ud over landets grænser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062