23948sdkhjf

Intensiv Pleje er gået konkurs

Intensiv Pleje har her til morgen indgivet konkursbegæring og indstiller sin aktivitet med øjeblikkelig virkning. Aalborg Kommune og Jammerbugt Kommune overtager aktiviteter.
Plejeleverandøren Intensiv Pleje I/S indstiller med øjeblikkelig virkning leveringen af visiteret pleje og praktisk hjælp i Jammerbugt og Aalborg kommuner.

Øjeblikkeligt tager Aalborg Kommunes egen leverandørenhed Hjemmepleje Aalborg hånd om de borgere, som modtager hjælp til personlig pleje og som har brug for hjælp her og nu.

Borgere, som modtager hjælp til personlig pleje, er helt afhængige af den daglige hjælp til for eksempel at tage medicin. Derfor er Aalborg Kommunes første prioritet at sikre hjælpen til de borgere. Det drejer sig om i alt 56 plejekrævende borgere.

Borgere, som modtager hjælp til praktisk hjælp til rengøring og tøjvask er blevet orienteret om, at de skal vælge en ny leverandør, og at de ikke får leveret praktisk hjælp, før de har valgt en ny leverandør. Det drejer sig om cirka 50 borgere.

"Det er desværre ikke første gang, vi oplever, at en leverandør ophører fra dag til dag. Derfor har vi et beredskab til at sikre, at borgerne ikke kommer til at mærke væsentlige afsavn. I situationer som denne er det vigtigt for os at sikre den nødvendige hjælp og maksimal tryghed for den enkelte borger, slutter Thomas Krarup.

Aalborg Kommune oprettede et akut-beredskab efter et af Danmarks største hjemmepleje-firmaer, Kærkommen, overraskende drejede nøglen om i 2015.

Intensiv Pleje har varetaget pleje og omsorg for 22 borgere i Jammerbugt Kommune. 16 borgere modtager praktisk hjælp og seks borgere modtager både personlig pleje og praktisk hjælp.

Jammerbugt Kommune har også iværksat kommunens beredskabsplan ved konkurs blandt leverandører på fritvalgsområdet. Det betyder, at borgere, der er visiteret til personlig pleje, fra torsdag morgen modtager den visiterede hjælp til personlig pleje af den kommunale hjemmepleje.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079