23948sdkhjf

Brønderslev får friplejehjem med 44 boliger

Plejeboligerne skal indrettes med hjemlighed og integreret velfærdsteknologi, hvilket skal afspejles i både arkitektur og indretning.
Danske Diakonhjem ønsker at opføre et friplejehjem på Vivaldisvej 6 i Brønderslev. I den forbindelse er en totalentreprise ude, som fem nu er udvalgt til at byde på.

I udvælgelsen af de fem er der lagt vægt på firmaer med erfaring med lignende opgaver, at virksomhederne har en passende størrelse til opgaven, og at de har en vis økonomisk stabilitet, der gør, "at vi tror på, de kan gennemføre opgaven", oplyser Thomas Pedersen, projektansvarlig hos KPF Arkitekter, der er bygherrerådgiver på sagen

De fem har nu frem til den 10. november til at sammensætte deres tilbud, hvorefter der forventeligt går et par uger før man står med vinderen.

Hjemlighed prioriteres

Den udbudte totalentreprise omfatter færdigprojektering og opførelse af en bygning på cirka 4.250 kvm, som dækker over 44 boliger og tilhørende serviceareal.

Boligarealet udgør cirka 3.650 kvm og servicearealet de resterende godt 600 kvm. Hertil kommer carport og skure.

"Friplejeboligerne skal indrettes med hjemlighed og integreret velfærdsteknologi, hvilket skal afspejles i både arkitektur og indretning. Der foreligger et detaljeret skitseforslag med bygningsdelsbeskrivelse og rumskemaer som grundlag for udbuddet", lyder det i prækvalifikationsmaterialet.

Her fremgår det desuden, at den økonomiske ramme for projektet er på 65 mio. kroner inklusiv moms.

Det forventes, at byggestart finder sted i starten af 2017, og at man er færdig i primo 2018. Kort tid efter flytter de første beboere ind.

De prækvalificerede
JFP A/S
Færch og co. A/S
HP Byg A/S
STB Byg A/S
Lund og Staun A/S
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08