23948sdkhjf

For anden gang på kun én uge: Hjemmepleje konkurs i Aalborg

Firmaet ”Din Hjemmepleje Aalborg” standser øjeblikkeligt leveringen af visiteret pleje og praktisk hjælp i Aalborg Kommune.
Aalborg Kommunes hjemmepleje udsættes for et stort pres i disse dage: For anden gang på kun en uge skal den kommunale hjemmepleje tage over for aktiviterne i et privat hjemmeplejefirma, som er gået konkurs.

Denne gang er der tale om "Din Hjemmepleje Aalborg", som torsdag eftermiddag meddelte kommunen, at de øjeblikkeligt dreje nøglen om.

Borgere, som modtager hjælp til personlig pleje, er helt afhængige af den daglige hjælp til for eksempel at tage medicin. Derfor er Aalborg Kommunes førsteprioritet at sikre hjælpen til de borgere. Det drejer sig om i alt 22 plejekrævende borgere.

Borgere, der modtager praktisk hjælp til for eksempel rengøring og tøjvask er blevet orienteret om, at de skal vælge en ny leverandør, og at de ikke får leveret praktisk hjælp, før de har valgt en ny leverandør. Det drejer sig om cirka 130 borgere.

De borgere, som ikke selv har valgt ny leverandør inden for en uge, bliver automatisk overflyttet til Aalborg Kommunes egen leverandørenhed Rengøringsenheden Aalborg Kommune.

"Det er desværre kun en uge siden, vi sidst oplevede, at en leverandør ophørte uden varsel. I situationer som denne er det vigtigt for os, at borgerne ikke kommer til at mærke væsentlige afsavn. Derfor har vi et beredskab, som skal sikre den nødvendige hjælp og tryghed for den enkelte borger," siger rådmand Thoms Krarup.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093