23948sdkhjf

Netto rykker ind på Bispebjerg Hospital

Byggeretten til cirka 1.000 kvm i parkeringshusets stueetage er blevet solgt, og dagligvarebutikken forventes at åbne i løbet af 2017.
Det bliver dagligvarekæden Nettos maskot, Scottie, der byder indenfor i den nye dagligvarebutik i parkeringshuset på Bispebjerg Hospital.

Byggeretten til cirka 1.000 kvm i parkeringshusets stueetage er blevet solgt, og butikken forventes at åbne i løbet af 2017.

"Der var stor interesse for at sikre sig den attraktive mulighed fra både dagligvarekæderne selv og fra developerside. Det skyldtes en kombination af meget svag konkurrence fra andre dagligvarebutikker i nærområdet, nærhed til Bispebjerg Hospital, placeringen i parkeringshuset, beliggenheden lige ud til den trafikerede Tuborgvej og et stort kundegrundlag", fortæller partner, Peter Lassen fra erhvervsmæglerfirmaet Colliers International, der har håndteret salget, i en pressemeddelelse.

Integrere hospital med byen

På hospitalet glæder man sig over at kunne føre lokalplanens oplæg om detailhandel på området ud i livet.

"Vi realiserer nu en af de allerførste idéer, vi har haft om at integrere hospitalet med byen og invitere byens borgere ind i den grønne oase, som Bispebjerg Hospital er", siger vicedirektør Claes Brylle Hallqvist fra Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

"Personligt glæder jeg mig meget over, at vi snart kan tilbyde hospitalets personale og patienter adgang til indkøb, lige på vejen hjem, hvilket sikkert kan gøre hverdagen lettere for mange," siger han.

Salgssummen skal blandt andet finansiere genopførelsen af de 40 parkeringspladser, som butiksarealet dækker, et andet sted på hospitalsområdet.

Arbejdet med at etablere butikken begynder formentlig i første kvartal af 2017.

brahe
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078