23948sdkhjf

Én ekstra kommune kan komme "I sikre hænder"

Der er opstået en ledig plads på holdet af kommuner, der skal deltage i patientsikkerhedsprojektet ”I sikre hænder”.
14 kommuner blev tidligere på året udpeget til at deltage i udbredelsen af erfaringerne fra patientsikkerhedsprojektet ”I sikre hænder”.

Og nu er der ekstraordinært mulighed for, at yderligere én kommune kan deltage i udbredelsen af erfaringer fra ”I sikre hænder”, da en af de udpegede kommuner desværre er blevet nødt til at udgå af projektet. Det skriver sundheds- og ældreministeriet.

Der er ansøgningsfrist den 27. oktober.

De fem kommuner, der allerede nu deltager i ”I sikre hænder”, har vist, at det med en indsats i hjemmeplejen og på plejecentre kan lade sig gøre at eliminere tryksår, give medicin på en sikker måde og levere sundhedsydelser sikkert og med høj kvalitet. Flere af de deltagende kommuners plejecentre og hjemmepleje har opnået mere end 300 dage mellem opståede tryksår og medicineringsfejl, som har krævet kontakt med praktiserende læge.

Med udbredelsen til de nye kommuner bygges der videre på de erfaringer, der er opnået i de fem nuværende kommuner, og det er forventningen, at andre kommuner vil kunne opbygge en struktur, der understøtter og implementerer de gode erfaringer, som er skabt i projektet, skriver sundheds- og ældreministeriet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079