23948sdkhjf

Hjælpemidler: Sådan høster vi hurtigere gevinst

Welfare Tech sætter på torsdag den 3. november fokus på gevinstrealisering.
Welfare Tech sætter på torsdag den 3. november fokus på gevinstrealisering. Det sker, fordi kommunerne søger hurtigere og større realisering af de effekter, der burde opstå, når de nyeste teknologiske værktøjer og hjælpemidler implementeres.

- En succesfuld implementering er kendetegnet ved, at kunden opnår de fordele leverandøren har stillet i udsigt. Det er altså en fælles opgave at komme i mål. For kunden er det vejen til at få effekt af den nye løsning. For leverandøren er det vejen til at få en god referencekunde, der kan bane vej for det næste salg, siger Christian Graversen, administrerende direktør i Welfare Tech.

- Alt for ofte er de private leverandører udfordret af, at kunderne gerne vil have stillet teknologien gratis til rådighed uden nogen forpligtelse til test eller køb. De er også udfordret af, at der kun indkøbes i lavt styktal til begrænset brug. Der er altså manglende interesse i at lave en transformation af arbejdsgange og organisation for at høste gevinsten af velfærdsteknologi. Kunderne er typisk presset af en travl drift, hvor de mangler overskud til at tænke nyt, siger Christian Graversen.

På Welfare Techs konference kan man møde nogle af velfærdsteknologiens frontløbere:

  • Gitte Østergaard, administrerende direktør i Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune, som sætter gevinstrealisering ved velfærdsteknologi højt på dagsordenen.

  • John Christiansen fra Dansk Sygeplejeråd, fortæller om, hvordan teknologi kan bidrage konstruktivt til bedre patientforløb mellem hospitaler og kommuner.

  • Gitte Duelund, leder af ’Programmet for udbredelse af velfærdsteknologi’ ved Center for velfærdsteknologi i KL (Kommunernes Landsforening), giver et indblik i KL’s strategi for, hvordan kommunerne skaber de rigtige rammer, så gevinsterne ved nye digitale løsninger realiseres.

  • Virksomheden Ergolet fortæller sammen med Gribskov Kommune, hvordan man går fra gevinstrealiseringer på traditionelle hjælpemidler til hjælpemidler med digitale overbygninger med kommunikations- og informationsteknologiske services.

  • Medema og Aarhus Kommune fortælle, hvordan de har indarbejdet gevinstrealisering lige fra afprøvning til implementering i et fælles projekt.


Undervejs vil dagen byde på paneldebatter med oplægsholderne og deltagerne.


Se fulde program og yderligere beskrivelse af arrangementet: http://www.welfaretech.dk/arrangementer/...
3. november 2016, kl. 9:00 – 15:00, Forskerparken 10G i Odense
Tilmelding: Krista Blaabjerg, krivb@welfaretech.dk.
Man kan se det fulde program her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094