23948sdkhjf

Frivilligpris til kreativ ildsjæl

Ringkøbing-Skjern Kommune har netop uddelt Årets Frivilligpris og Årets Handicapris.
Årets Handicap- og Frivilligpris er netop uddelt i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Anne Brodersen modtager Frivilligprisen for sit 17 år lange arbejde som en af de absolut drivende kræfter i Røde Kors Ringkøbing. Anne Brodersen er blandt andet leder af besøgstjenesten, leder af nørklearbejdet, med i et netværk som står bag temadage for besøgsvennerne og bestyrelsesmedlem af Røde Kors Ringkøbing.

- Anne Brodersen får frivilligprisen af mange gode grunde. Nogle af dem er, at man altid kan regne med, at hun løser de opgaver, hun tager på sig hurtigt, kvalitetsbevidst og professionelt. Og at hendes indsats er præget af et stort engagement, ordentlighed, et klart blik for brugernes behov og ikke mindst af stor kreativitet og overskud, siger formand for Social- og Sundhedsudvalget Karsten Sørensen fra Indstillingsgruppen.

For eksempel havde Anne Brodersen ved en frivilligdag på Torvet i Ringkøbing for nogle år siden hængt et kæmpe strikketøj op for at promovere ”Nørklerne”. Hun havde også sørget for, at der var en kørestol med til at gøre opmærksom på en ny gren i besøgstjenesten: ”Skubberne”. Det er unge mennesker, der en gang om ugen går en tur med en ældre eller handicappet medborger.

Handicapprisen gik i år til en virksomhed – Kloster Design - som i flere år har arbejdet sammen med Skelbækcentret MSM, der er er et dagbeskæftigelses- og social/samværs-tilbud for voksne udviklingshæmmede. Flere borgere fra MSM deltager to gange om ugen i produktionen på Kloster Design, hvor de blandt andet løser pakkeopgaver sammen med virksomhedens øvrige ansatte og med støtte fra medarbejdere fra Skelbækcentret MSM.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094