23948sdkhjf

Parkering og taghaver i tredje sals højde

Lige nu bliver der lagt sidste sidste hånd på cirka 100 nye parkeringspladser og opgradering af det eksisterende haveanlæg på taget på Hvidovre Hospital.

Anlægsgartner Gottlieb A/S lægger i disse dage sidste hånd på cirka 100 nye parkeringspladser og en opgradering af det eksisterende haveanlæg på taget af Region Hovedstadens næststørste hospital.

Hvidovre Hospital udvides med 30.000 kvadratmeter og parkeringsfaciliteterne udvides markant både i parkeringskælder og på terræn frem mod marts 2019, hvor det nye Hvidovre Hospital efter planen skal stå færdigt.

- At kombinere anlæg af parkeringspladser og taghaver i tredje sals højde er en i særklasse speciel opgave, og vi så det som en ganske særlig udfordring, der ville stille betydelige krav til både planlægning og samarbejde, fortæller driftschef Tobias Røndbjerg om projektet, der har været ni måneder undervejs.

- Vores samarbejde med Hvidovre Hospital går langt tilbage i tiden, og da hospitalet spurgte, om vi ville byde ind på projektet som hovedentreprenør, greb vi selvfølgelig bolden, fortsætter han.

I forbindelse med ’fornyelsen’ har Anlægsgartner Gottlieb etableret et nyt afvandingssystem med specialdesignede vandrender i beton, 82 nye afvandingsbrønde samt ny belysning med LED-lys.

Arbejdet har blandt andet omfattet opbrydning og bortkørsel af 2.500 tons jord fra hospitalets eksisterende taghaver, tilførsel af en tilsvarende mængde taghavemuld, 4.000 kvadratmeter drænskærver og 3.700 kvadratmeter belægningssten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094