23948sdkhjf

Sygefravær faldt, da fagligheden kogte i gryderne

På Nordsjællands Hospital faldt sygefraværet i takt med at fagligheden voksede - og frostvarer og dåsemad blev udskiftet med friske råvarer, skriver tv2lorry.dk.
Det er før set, at stoltheden over sit fag vokser, når danske hospitalskøkkener laver mere mad fra bunden. Som f.eks. her i Horsens.

Hjemmelavet mad er også en faktor, i kampen mod underernæring.

Nu viser Nordsjællands Hospital at udskiftning af frostvarer og dåsemad også betyder en del for sygefraværet blandt køkkenpersonalet. Det skriver tv2lorry.dk.
.
- Det med sygdom har ikke noget at gøre med at have travlt. Det har noget at gøre med, hvor glad man er for at komme på arbejde, og hvordan man har det, når man går hjem. Og her er vi alle sammen super glade, når vi går hjem fra arbejde, fordi vi virkelig har produceret noget, som var godt, siger Pernille Faurschou, der er køkkenassistent, til tv2lorry.dk.

Sygefraværet er faldet fra 3,5 til 0,8 procent.

Nordsjællands Hospital er i gang med at ansætte egen slagter til køkkenet. Derudover har de det "økologiske spisemærke i bronce", hvilket betyder at 30 procent af maden er økologisk.
Se videoen far hospitalet her.

Kilde: http://www.tv2lorry.dk/artikel/sygehus-e...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125