23948sdkhjf

Elsass Fonden bliver ny hovedsponsor for parasporten

Parasporten får ny sponsor frem mod PL 2020. Fonden arbejder for bedre vilkår for mennesker med spastisk lammelse. Også Pressalit og Jysk er sponsorer. I dag blev det officielt: Parasporten forstærkes med en ny engageret sponsor frem mod PL 2020. Elsass Fonden bliver ny hovedsponsor for parasporten I dag blev det officielt: Parasporten forstærkes med en ny engageret sponsor frem mod PL 2020.
Når paraatleterne fremover trækker i træningstøjet bliver det med et spritnyt sponsorlogo på tøjet. Onsdag offentliggjorde Parasport Danmark nemlig en ny stærk partner frem mod de Paralympiske Lege i Tokyo.

Den ny hovedsponsor, Elsass Fonden, er en privat fond, der arbejder for bedre vilkår for mennesker med Cerebral Parese (spastisk lammelse) - bl.a. via idræt og bevægelse. Og derfor var det helt naturligt for fonden at blive hovedsponsor, fortæller bestyrelsesformand, Nick Elsass.

- Vi er utroligt glade og stolte og sætter en ære i at styrke parasporten. Sport og bevægelse har altid været en del af vores hverdag og virke. Vi ved fra vores forsknings- og udviklingsarbejde på hjerneskadeområdet, hvor vigtig idræt er for mental og kropslig udvikling, påpeger Nick Elsass.

Sponsoratet løber de næste fire år frem. Støtten går primært til forberedelsen og udviklingen af atleter frem mod næste PL, fx træning og turneringer.

Bordtennisspiller og paralympisk guldvinder Peter Rosenmeier er ikke i tvivl om, at de ekstra midler til handicapidrætten kommer til at kunne mærkes:

- Vi har haft en tom plads på tøjet siden de Paralympiske Lege i London i 2012, og det er fantastisk, at der er nogen, der - lige såvel som os, der er i det - ser parasporten som vigtig at støtte. De ekstra midler vil være med til at sikre, at de gode resultater fra Rio kan fortsættes også i de kommende år, siger Rosenmeier, der samtidig glæder sig over, at den nye hovedsponsor er netop Elsass Fonden:

Ud over Elsass Fonden er også Pressalit og JYSK hovedsponsorer for Parasport Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078