23948sdkhjf

DM i Skills: Mathias er Danmarks dygtigste ernæringsassistentelev

Matthias Hindborg Palmelund er til daglig i praktik i Madhuzet Zahlesvej i Ringsted, hvor han laver mad til plejecentre og ældreboliger i Ringsted Kommune.
Danmarks dygtigste ernæringsassistentelev er Matthias Hindborg Palmelund.

Matthias Hindborg Palmelund er til daglig i praktik i Madhuzet Zahlesvej i Ringsted, hvor han laver mad til plejecentre og ældreboliger i Ringsted Kommune. Under weekendens DM i Skills i Gigantium Aalborg scorede han førstepladsen i konkurrencen for ernæringsassistentelever og fik prisen fra forbundet på 10.000 kr. Det skriver Kost & Ernæringsforbundet på sin hjemmeside .

- Pengene skal selvfølgelig bruges på oplevelser med god mad. Jeg skal belønnes lidt, for det trænger jeg til nu. Og så skal jeg nok også ud og shoppe lidt til min kæreste Amanda, siger Matthias, som afslutter sin uddannelse til næste sommer. På den lange bane er drømmen at blive køkkenchef.

I alt deltog 10 finalister i konkurrencen med temaet 'Fremtidens mad med optanke og passion'. De tre konkurrencedage bestod af følgende tre udfordringer, som alle skulle præsenteres overbevisende for dommerne: Nordisk tapas, det grønne køkken i et internationalt studiemiljø og en klassiker i nye klæder.

Det er 7. år, at Kost & Ernæringsforbundets medlemmer demonstrerer deres færdigheder til DM i Skills.

Det er 7. gang der afholdes DM i Skills i Danmark.
Største faggruppe: 68,5 % af Kost & Ernæringsforbundets medlemmer er ernæringsassistenter og -elever.
Konkurrencen er inspirereret fra WorldSkills som blev etablereret i Spanien i 1950 for tiltrække de unge til de erhvervsfaglige uddannelser.
Deltagere: De ti ernæringsassistentelever, som deltog i DM i Skills 2017: Camilla Christiansen Boytang, Caroline Fynbo Jørgensen, Hannan Cherrou, Karmina Baguio Hede, Line Christensen, Louise Hjort Petersen, Matthias Hindborg Palmelund, Mitch Kenni Grønvall, Nanna Holmfred Thomsen, og Renee Wind.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125