23948sdkhjf

Alle stemte for fleksibel arbejdstid i København

Medarbejdere i Københavns Kommune vil i fremtiden få muligheden for løbende at gå op og ned i tid, når kommunen indfører fleksibel arbejdstid.
I går torsdag blev sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsens (SF) medlemsforslag om fleksibel arbejdstid stemt igennem i Københavns Borgerrepræsentation. Samtlige partier stemte for forslaget. Og den politiske opbakning til forslaget glæder Ninna Thomsen.

- Jeg er enormt stolt over at repræsentere en kommune, som tør gå nye veje i forhold til at sikre medarbejderne de bedst mulige arbejdsvilkår. Med fleksibel arbejdstid giver vi friheden tilbage til medarbejderne, og vores pilotforsøg har vist, at det smitter positivt af på arbejdsglæden, siger Ninna Thomsen.

Ninna Thomsen har allerede meldt ud, at fleksibel arbejdstid skal udbredes til samtlige 10.000 medarbejdere i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen efter pilotforsøget slutter i november 2017.

Og med vedtagelsen af medlemsforslaget i Borgerrepræsentationen skal relevante forvaltninger nu til at starte pilotforsøg med fleksibel arbejdstid med udgangspunkt i erfaringerne fra Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. På baggrund af pilotforsøgene skal Økonomiforvaltningen efterfølgende udarbejde en model for, hvordan fleksibel arbejdstid kan bredes ud til alle forvaltninger og alle arbejdsgrupper i Københavns Kommune.

Efter pilotforsøget i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommuner har en række andre kommuner landet over meldt ud, at de også ønsker at starte forsøg med fleksibel arbejdstid. Heriblandt Aalborg, Aarhus og Vejle Kommune.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094