23948sdkhjf

Bæredygtigt arbejdstøj nomineret til pris

Odense Kommune og De Forenede Dampvaskerier er nomineret til bæredygtighedspris.
Nu er de tre nominerede til Odense Bæredygtighedspris er fundet.

Blandt de nominerede er Odense Kommune og De Forenede Dampvaskerier Odense.

Odense Kommune samarbejder med De Forenede Dampvaskerier om levering af jobtøj til Ældre- og Handicapforvaltningens 2.200 sundhedsfaglige medarbejdere. Begge aktører fokuserer i samarbejdet på bæredygtighed, hvor der arbejdes med både økonomisk, miljømæssig og social bæredygtighed.arbejds

Odense Bæredygtighedspris uddeles af Odense Bæredygtighedsråd til et bæredygtigt initiativ i Odense, der er gennemtænkt i forhold til de tre elementer i bæredygtighed: sociale forhold, økonomi og miljø. Gennem årene er bl.a. virksomheder, foreninger og uddannelsesinstitutioner blevet indstillet til prisen.

Foruden Odense Kommune og De Forende Dampvaskerier er også Home-Start Familiekontakt Odense. YOYO genbrug & design samt Odense ZOO nomineret til årets bæredygtighedspris.

- Rådets formandskab var sat på en svær opgave, da vi skulle nominere de tre kandidater. Der var nemlig også i år indstillet mange gode og i øvrigt meget forskellige bæredygtige initiativer til Bæredygtighedsprisen. Det fortæller mig, at den helhedsorienterede tilgang, som bæredygtighed står for, er noget der arbejdes med bredt i Odense, siger rådets formand og borgmester Peter Rahbæk Juel.

Odense Bæredygtighedspris uddeles den 9. marts.

Kommenter artiklen (3)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125