23948sdkhjf

Nu er der fart på de tekniske installationer i Gødstrup

Neotherm A/S og Bravida Danmark A/S har underskrevet kontrakt på levering af varer og ydelser til det nye hospital.
Virksomhederne Neotherm A/S og Bravida Danmark A/S har indgået et samarbejde og underskrevet kontrakt på levering af varer og ydelser til det nye regionshospital DNV-Gødstrup vest for Herning. Bravida har vundet installationsentreprisen på fase 1, og Neotherm er blevet valgt til at levere en del af installationsprodukterne til byggeriet.

Leverancerne til det nye regionshospital omfatter blandt andet produkter inden for brugsvandsinstallationer, gulvvarme, pladevekslere, shuntgrupper, interim varme samt diverse balanceringsventiler til det store byggeri.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at få en del af leverancerne af installationsprodukter til regionshospitalet. Det har været en spændende udfordring, og i kraft af særdeles engagerede medarbejdere både i vores interne og eksterne salgsled er det nu lykkedes at få aftalen i hus, siger salgs- og marketingschef Klaus Strange fra Neotherm.

Byggeriet af DNV-Gødstrup blev påbegyndt i 2012, og nu tager arbejdet med de tekniske installationer for alvor fart. Hos Neotherm A/S er der nedsat en projektgruppe, der gennem hele forløbet skal varetage ordretilgangen samt sikre, at alle leveringtider bliver overholdt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099