23948sdkhjf

Gødstrup: Sidste store licitation i hus

- Vi har passeret en milpæl, siger hospitalsdirektør.

De sidste af de store licitationer på godt 350 mio. kr. lander nu, og budgettet holder fortsat. Det drejer sig konkret om de godt 22.000 kvm, der udgør etape 3 af det i alt 140.000 kvm. nye hospital i Gødstrup.

- Vi har passeret en milepæl. De store licitationer er nu afstemt med markedet, så vi har minimeret den usikkerhed, der kan være i, om det hospital, vi har planlagt i Gødstrup, nu også kan bygges inden for det fastlagte budget, siger hospitalsdirektør Poul Michaelsen om det nye licitationsresultat. 

Endnu mangler et par mellemregninger i det milliardstore regnestykke, fx udgifter til: Medico-teknik, IT-leverancer samt udendørs terræn. Men alt sammen leverancer, hvor markedsprisen er mere forudsigelig.

- Planlægning og tegning af det nye sygehus er historie. Nu er blikket fast rettet mod at sikre fremdriften på byggepladsen. Og samtidigt gør vi os klar til at flytte organisationen, funktioner og arbejdsgange fra nuværende praksis og rum til det nye, lyder det fra en forventningsfuld hospitalsdirektør Poul Michaelsen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094