23948sdkhjf

Velfærdsteknologi tager på tour i Hjørring

Udstilling skal gøre vejledningen og rådgivningen mere tilgængelig og tæt på borgerne.

Forstørrelsesglas, tåvasker, elektronisk dåseåbner og påklædningspind. Det er bare et par af de småhjælpemidler, borgere i Hjørring kan prøve, når kommunes afdeling for Velfærdsteknologi tager på tour.

Siden maj 2016 har Hjørring bibliotek lagt omgivelser til en udstilling om småhjælpemidler til hverdagen. Projektet skulle have været afsluttet ved udgangen af året, men grundet de mange besøgende samt et ønske om at få udstillingen ud til kommunens andre biblioteker, er det blevet besluttet at fortsætte i 2017.

Interesserede borgere kan kigge forbi deres lokale bibliotek og se hvilke teknologiske hjælpemidler der kan gøre deres hverdag lettere, og samtidig få en snak om det behov, man som borger måtte opleve hos sig selv, en nabo eller en ægtefælle. Udstillingen vil nemlig være bemandet på udvalgte datoer af en medarbejder fra Borgersundhed og fra Velfærdsteknologi-teamet.

- Med udstillingen vil vi gøre vejledningen og rådgivningen mere tilgængelig og tæt på borgeren. Rammerne på Hjørring bibliotekerne er uformelle og hyggelige. Vi håber at rigtig mange borgere har lyst til at komme forbi på et af de 5 biblioteker i løbet af 2017. Alle er velkomne, siger Heidi Lynge Løvschall, Digitalisering og velfærdsteknologi, Hjørring Kommune.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079