23948sdkhjf

Åbent hus på byggepladsen

På lørdag holder Regionshospitalet Viborg åbent hus på byggepladsen for det nye akutcenter - her kan også medarbejdere benytte anledningen til at kigge indenfor i det nye byggeri.

Hvor ligger hospitalets nye hovedindgang? Hvordan indrettes den nye skadestue? Og hvad skal de mange nye kvadratmeter overhovedet bruges til?

Det er nogle af de spørgsmål, man kan få svar på, når Regionshospitalet Viborg på lørdag den 11. marts kl. 10-15 byder indenfor på byggepladsen for det 24.000 kvadratmeter store akutcenter.

- Det er først gang, vi har mulighed for at lukke offentligheden helt ind i byggeriet, og vi håber, at rigtig mange vil tage imod invitationen. Det er jo patienternes og borgernes hospital, og vi vil meget gerne vise dem, hvad de kan se frem til, siger projektchef Jeppe Juul Hansen.

Han håber samtidig, at en stor del af hospitalets medarbejdere vil benytte anledningen til at kigge indenfor i det byggeri, flere af dem kan se og høre i det daglige, skriver Hospitalenhed Midts NYHEDSbrev. Projektafdelingen har en ambition om at invitere de enkelte afdelinger ned i byggeriet, efterhånden som det giver mening i forhold til byggefaser og planlægning af forestående indflytning.

- Men det ligger lidt længere ude i fremtiden, og vi forestiller os, at en del medarbejdere allerede nu er nysgerrige og kunne have lyst til at se og fornemme byggeriet indefra – og måske endda vise det til deres familier, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079