23948sdkhjf

Plejetøj slået på målstregen: Odense ZOO løb med bæredygtighedspris

- Odense Kommune og De Forenede Dampvaskerier var også nomineret til prisen for deres bæredygtige samarbejde om jobtøj til medarbejdere i Ældre- og Handicapforvaltningen.

Det blev Odense ZOO, der løb med Odense Bæredygtighedspris.

Som tidligere omtalt i Magasinet Pleje, var også Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune og De Forenede Dampvaskerier nomineret til prisen for deres bæredygtige samarbejde om arbejdstøj til 2200 sundhedsfaglige medarbejdere i i Ældre- og Handicapforvaltningen.

Foran en propfyldt festsal på Odense Rådhus fik Odense ZOO i går overrakt Odense Bæredygtighedspris af Peter Rahbæk Juel, borgmester og formand for Odense Bæredygtighedsråds. Odense ZOO fik prisen som en anerkendelse af haves CSR-indsats. Odense ZOOs CSR-indsats har fokus på miljø, økonomi og sociale forhold. 

Odense Kommune og De Forenede Damvaskerier og Odense ZOO var også Home-Start Familiekontakt Odense og YOYO Genbrug & Design Kommune nomineret til prisen.

Det var 6. gang Odense Bæredygtighedspris blev uddelt. Prisen er tidligere vundet af Fyns Almennyttige Boligselskab, BioTrans Nordic, Økologi Haven ApS, Odense Fødevarefællesskab og Scandic Odense.

Odense Bæredygtighedspris uddeles af Odense Bæredygtighedsråd og gives til et bæredygtigt initiativ i Odense, der er gennemtænkt i forhold til de tre elementer i bæredygtighed: sociale forhold, økonomi og miljø.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094