23948sdkhjf

Elite-smiley til køkkenet på Kastaniely

Kastaniely Plejecenter i Svinninge haft uanmeldt kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen, der bl.a. kontrollerede hygiejnen i køkkenet, opbevaringen og datomærkningen af fødevarerne.

Kastaniely Plejecenter har netop fået en elite-smiley.

Plejecentret, som Forenede Care driver i Svinninge ved Holbæk, har haft uanmeldt kontrolbesøg af Fødevarestyrelsen i køkkenregionerne i to af de fire fløje på plejecenteret. Resultatet af besøget var fornyelse af en elite-smiley til de to fløje.

Det er et skulderklap, som man på plejecenteret sætter pris på, forklarer driftleder på Kastaniely Anja Nielsen.

- Det er da skønt, at Fødevarestyrelsen med Elite-smileyen anerkender, at vi har styr på tingene, og at vi fortsat udfører arbejdet og håndterer hygiejnen i køkkenregionerne ordentligt. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for og stolte af. Vi har dagligt med mange beboere, medarbejdere, pårørende og gæster på plejecenteret at gøre, og de skal være trygge ved forholdene i og omkring køkkenerne. Derfor har vi altid gjort en dyd ud af, at køkkenforholdene er i top, siger hun.

Ved kontrolbesøget kontrollerede Fødevarestyrelsens medarbejdere blandt andet hygiejnen i køkkenet, opbevaringen og datomærkningen af fødevarerne.

- Der er nemlig det særlige forhold på et plejecenter, at vi blandt andet skal datomærke hver gang vi åbner en ny emballage på en fødevare. Selv når vi åbner for en mælk, forklarer Anja Nielsen.

Den grønne Elite-smiley gælder i to år. Anja Nielsen ser frem til, at Fødevarestyrelsen på et tidspunkt kommer forbi igen for at gennemgå køkkenforholdene på de to andre fløje på plejecenteret. De står også til at få fornyet deres Elite-smiley, hvis alt er i orden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078