23948sdkhjf

Borgerprisen på CareWare er eftertragtet blandt udstillerne

Der er prestige i at vinde en pris, som er givet af brugerne selv, fortæller Kirsten Rud Bentholm, Aarhus Kommune, der 4.-5. april er vært ved CareWare 2017.

CareWare uddeler igen i år ’Borgerprisen’ - en pris, som inddrager brugerne af teknologien.

Fordi prisen netop gives af brugerne selv, er der stor prestige i at vinde den, fortæller Kirsten Rud Bentholm, koordinator for DokkX, CareWare og Præsentationsdage.

- Sidste år mærkede vi helt klart, at det var den pris, virksomhederne helst ville vinde, siger hun.

CareWare 2017 foregår i år 4.-5- april i Aarhus på fire forskellige lokationer: Katrinebjerg, DokkX, Vikærgåren og MarselisborgCentret.

Prisen bygger på to elementer: Inddragelse af brugerne (borgere, pårørende) som deltagere i et dommerpanel, der vurderer produkterne. Og skabelse af øget incitament hos udstillere/udviklere på CareWare og CareWares ’Præsentationsdage’ til at fokusere på, at produktet skal opfylde et reelt behov hos borgeren i forhold til at opnå et meningsfuldt og selvstændigt liv.

Alle produkter, der præsenteres på CareWare 2017, er nomineret til Borgerprisen 2017.

På baggrund af produktpræsentationerne på hjemmesiden udvælges 3-4 produkter. Borgerpanelet besigtiger disse produkter på den første dag af CareWare 2017. De vælger derefter det produkt, som skal modtage prisen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127