23948sdkhjf

NAVNE: Sygeplejerske ny konsulent hos Life-Partners

For at kunne følge med den stigende efterspørgsel på kommunikationsplatformen Life-Manager, har virksomheden Life-Partners tilført nye kompetencer og ressourcer til sin forretning.

Flere og flere kommuner har anskaffet kommunikationsplatform Life-Manager til hjemmeplejen, plejehjem og social psykiatrien, for at styrke dialogen mellem borger, plejepersonale og pårørende og nærværet mellem borger og pårørende. Det fortæller den sønderjyske virksomhed Life-Partners, der derfor har ansat sygeplejerske Birgitte Bruun Mathiasen som ny konsulent, der skal implementere Life-Manager app’en og uddanne personalet i brugen af den.

- Det er glædeligt, at der er efterspørgsel på vores løsninger. Men det stiller også nye krav til os som softwareleverandør. Vi skal ikke bare være dygtige programmører. Vi skal også være så fagligt tæt på plejesektoren, at vi ved mindst lige så meget om den virkelighed, vores løsning skal skabe værdi i, som de fagfolk, der kender alle hverdagens udfordringer. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi har fået Birgitte med på holdet, siger salg- og marketingchef i Life-Partners, Bo Høvedsgaard Iversen.

Birgitte Bruun Mathiasen kommer fra et job som hjemmesygeplejerske i Sønderborg Kommune og kender de behov, som både den plejekrævende, plejepersonalet og de pårørende har, fortæller hun.

- Jeg kommer lige fra det miljø, som Life-Manager skal implementeres i. Derfor kan jeg også se, hvordan og i hvilke situationer, at vores velfærdsteknologi kan skabe værdi for både den plejekrævende, de pårørende og plejepersonalet og deres tilrettelæggelse af arbejdet, siger Birgitte Bruun Mathiasen.

Hun har tidligere i sit arbejdsliv undervist andre sygeplejersker og plejepersonale.

- Det holdt jeg meget af. Derfor glæder jeg mig også til at komme i gang med at implementere Life-Manager i hjemmeplejen, på institutioner og i social psykiatrien i samarbejde med personalet, siger Birgitte Bruun Mathiasen.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.199