23948sdkhjf

NAVNE: Rebild får ny sundhedschef

Claus Holm har været chef i Rebild Kommune siden 2009 og har dermed et stort kendskab til organisationen.

Center Sundhed i Rebild Kommune får ny chef.

Direktionen har udpeget Claus Holm som ny chef for Center Sundhed. Han er velkendt i Rebild Kommunes organisation, hvor han har fungeret som chef i en række år dels i Borgerservice og i Center Kultur og Fritid. Derudover har han i en periode haft ansvaret for Center Arbejdsmarked og Borgerservice.

Kommunaldirektør Jes Lunde er rigtig glad for, at Claus Holm har sagt ja til at overtage stillingen som chef for Center Sundhed.

- Jeg kender jo Claus som et menneske der i høj grad har vist sit værd som chef, både overfor medarbejderne og i samarbejdet med direktionen. Han har altid sikret en god udvikling af kvaliteten i opgaveløsningen og samarbejdet med det politiske niveau, og han har altid fokus på det tværfaglige samarbejde. Jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde med Claus i stillingen som sundhedschef, siger han.

Center Sundhed hjælper borgerne med sundhedsfremme og forebyggelse, træning, sundhedspleje, tandpleje, høreomsorg, rehabiliteringsforløb samt indsats mod misbrug. kilde: rebild.dk

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094