23948sdkhjf

Aabenraa er bedst til velfærdsteknologi

Aabenraa Kommune løber med årets Welfare Tech Award

Trods et stærkt felt af nominerede, var det Aabenraa Kommune, der løb af med Netværksprisen, Welfare Tech Award.

Prisen blev overrakt i søndags til Jakob Kyndal, direktør for Social & Sundhed i Aabenraa Kommune. Det skete ved Welfare Techs årlige generalforsamling og netværkevent.

- Prisen er en anerkendelse af vores strategiske tilgang til arbejdet med velfærdsteknologi i LivingTech Aabenraa. En tilgang, som bygger på et tæt samspil mellem innovative virksomheder og samarbejds-partnere, borgere som medskabere, og kommunens engagerede medarbejdere. Samarbejdet skaber stor værdi for Aabenraa Kommune og indstillingerne til Welfare Tech Award viser, at samarbejdet også giver værdi for virksomhederne og vores samarbejdspartnere, siger Jakob Kyndal.

Welfare Tech uddeler Welfare Tech Award for første gang, som belønner et aktivt, engageret medlem, der har ydet en særlig indsats og skabt værdi for andre i klyngen. De nominerede kandidater er indstillet af medlemmerne selv, og det var blandt et stærkt felt af kandidater, at tre finalister, Aabenraa Kommune, Public Intelligence og Wellness Nordic, blev fundet og bedømt af en dommerkomité, der har udpeget den endelige vinder.

Dommerkomiteen bestod af Troels Bierman Mortensen, bestyrelsesformand for Processio ApS, Erik Knudsen, rektor for University College Lillebælt og Ralf Klitgaard Jensen, udviklings- og forhandlingschef i KL.

- Aabenraa Kommune har vist sig åben overfor samarbejde med virksomheder om både udvikling, test og implementering. Det har bl.a. betydet, at vi som virksomhed har kunnet ansætte flere medarbejdere, fortæller LifePartners, der er en af virksomhederne, som har indstillet Aabenraa Kommune.

- De har brugt vores produkt på en ny og innovativ måde, ligesom de har været med til at tilpasse produktet til plejecentre, og det har vi stor gavn af i dag, siger Jesper K. Thomsen, direktør i DoseSystem. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093