23948sdkhjf

NAVNE: Ny lægefaglig direktør for Sygehus Sønderjylland

Bjarne Dahler-Eriksen får bl.a. ansvar for at forbedre rekrutteringen og fastholdelsen af læger, øge trivslen blandt medarbejderne og skabe bedre patientforløb.

Bjarne Dahler-Eriksen er fra i dag ny lægefaglig direktør på Sygehus Sønderjylland.

Siden januar i år har Bjarne Dahler-Eriksen, der har anæstesi og intensiv medicin som speciale, været konstitueret lægefaglig direktør på sygehuset. Inden da var han ledende overlæge på Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling på Odense Universitetshospital.

Sygehus Sønderjylland er én af Region Syddanmarks fire somatiske sygehusenheder og har 2.800 medarbejdere fordelt på matriklerne i Tønder, Sønderborg og Aabenraa.

- Der er rigtig mange ting, jeg glæder mig til. Men allermest glæder jeg mig til at samarbejde med de mange dygtige og dedikerede medarbejdere, der er på Sygehus Sønderjylland, og gøre mit til, at vi i fællesskab får skabt de bedste rammer for patienter og personale, siger Bjarne Dahler-Eriksen.

I sin nye stilling får han sammen med administrerende sygehusdirektør Peter Fosgrau og konstitueret sygeplejefaglig direktør Eva Nielsen det overordnede ansvar for ledelsen af Sygehus Sønderjylland. Som lægefaglig direktør får Bjarne Dahler-Eriksen blandt andet ansvar for at forbedre rekrutteringen og fastholdelsen af læger, øge trivslen blandt medarbejderne og skabe bedre patientforløb.

- I Bjarne Dahler-Eriksen får vi en direktør, der står for høj faglighed og er meget dialogorienteret. Han har allerede nu vist, at han kan skabe gode resultater på Sygehus Sønderjylland, og jeg er sikker på, at vi i fællesskab med medarbejderne kan tegne tydelige og bæredygtige fremtidsperspektiver for alle sygehusets matrikler, siger administrerende sygehusdirektør på Sygehus Sønderjylland, Peter Fosgrau.

- Jeg er rigtig glad for, at Bjarne Dahler-Eriksen nu bliver et fast medlem af direktionen på Sygehus Sønderjylland. Han har et indgående kendskab til sundhedsvæsenets udfordringer og en faglig og personlig ballast, der gør, at han i samarbejde med den øvrige direktion og ledelse kan sætte en klar retning for sygehusets fremtidige udvikling til gavn for både patienter, pårørende og personalet ikke mindst, siger Regionsdirektør Jane Kraglund.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079