23948sdkhjf

NAVNE: Psykiatrisk Afdeling Aabenraa skal gøres bæltefri

Ny ledende overlæge Lene Høgh skal blandt andet videreføre arbejdet med at gøre hele afdelingen bæltefri.

Lene Høgh er ny ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa.

Som ledende overlæge er Lene Høgh samtidig en del af psykiatrisygehusets strategiske ledelsesgruppe sammen med de andre afdelingsledere og sygehusledelsen. 

Sammen med den øvrige ledelse hos Psykiatrisk Afdeling Aabenraa bliver en af Lene Høghs store opgaver at videreføre afdelingens arbejde for at blive bæltefri. Inden sin konstituering har hun været overlæge på afdelingens bæltefri afsnit, så det er med stor viden og erfaring, at hun kan fortsætte denne opgave.

- Jeg glæder mig til i samarbejde med oversygeplejerske Kirsten Christensen og afdelingens øvrige ledere at fortsætte den gode udvikling, som afdelingen er i gang med, siger Lene Høgh.

- Det har stor betydning for mig, at jeg får mulighed for at fortsætte arbejdet med at gøre hele Psykiatrisk Afdeling Aabenraa bæltefri. Fra vores bæltefri afsnit kan vi se, at det med de rette midler og kompetencer kan lade sig gøre ikke at bæltefiksere. Det sætter store spor hos den enkelte patient at blive bæltefikseret, og derfor skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at undgå det.

Et andet af Lene Høghs store fokuspunkter bliver rekruttering af nye læger til afdelingen. Rekruttering er en af psykiatriens udfordringer, og derfor vil Lene Høgh, som har flere års erfaring som uddannelsesansvarlig overlæge, arbejde målrettet for, at Psykiatrisk Afdeling Aabenraa bliver en attraktiv afdeling for yngre læger, som gerne vil specialisere sig i psykiatri.

- Det er vigtigt, at vi som afdeling har et rigtig godt uddannelsesmiljø, så det er et sted, de yngre læger ønsker at tage deres uddannelse. Samtidig har vi også fokus på, at der skal være gode forskningsmuligheder for de yngste læger og lægestuderende. Og vi kan allerede så småt se, at udviklingen er ved at vende, siger Lene Høgh.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173