23948sdkhjf

Temadage om forebyggelse på ældreområdet

Temadagene skal give ledere og medarbejdere mulighed for at dele erfaringer med både succeser og udfordringer i forebyggelsesarbejdet, fortæller Sundhedsstyrelsen.

Til efteråret tilbyder Sundhedsstyrelsen i samarbejde med Center for Forebyggelse i praksis i KL og Landsforeningen for ansatte i sundhedsfremmende forebyggende hjemmebesøg en række temadage for ledere/koordinatorer og medarbejdere, der arbejder med forebyggelse på ældreområdet.

Temadagene henvender sig til medarbejdere, der gennemfører forebyggende hjemmebesøg og kommunale ledere, der planlægger og koordinerer forebyggende initiativer på ældreområdet.

På temadagene bliver der sat fokus på forebyggende indsatser, der kan mindske borgeres risiko for at få nedsat deres funktionsevne. Der vil være fokus på opsporing af risikogrupper, social ulighed, tværgående samarbejde og kvalitet i indsatserne, skriver Sundhedsstyrelsen på sin hjemmeside.

Formålet er at bringe ledere og medarbejdere sammen på tværs af kommunerne for at skabe videndeling på forebyggelsesområdet. Temadagene skal give mulighed for at dele erfaringer med både succeser og udfordringer i forebyggelsesarbejdet, så det kan inspirere til det fremtidige arbejde med forebyggelse på ældreområdet, fortæller Sundhedsstyrelsen.

De tre temadagene løber af stablen i henholdsvis Vejle, Aalborg og København i løbet af september.

Du kan læse mere om temadagene her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.719