23948sdkhjf

Stigegolf og rickshaws og en ældreminister i Slagelse

Thyra Frank var inviteret til Blomstergården, hvor Slagelse Kommune viste, hvad kommunen bl.a. tilbyder ældre af aktiviteter og motion.

Det var en engageret Slagelse-forening ved navn 'Pårørendegruppen til Demensramte', der forleden fik besøg af Ældreminister Thyra Frank.

Besøget var bygget op omkring temaet ”Det aktive seniorliv – også med demens” – aktiviteter som Slagelse Kommune laver sammen med rigtig mange frivillige og frivillige foreninger.

Besøget foregik på Plejecenter Blomstergården, hvor ministeren både hørte om foreningen 'Cykling Uden Alder', der nu råder over 12 rickshaws i Slagelse Kommune og 123 frivillige cykelpiloter.

- Efterfølgende fik ministeren kendskab til biografklubben, der har 35 medlemmer samt til' Sjov Motion', der finder sted hver uge på 12 pleje- og aktivitetscentre, hvor ansatte i samarbejde med 50 frivillige står for den ugentlige træning, fortæller idrætskonsulent i Slagelse Kommune Bente Nørgaard.

Slutteligt blev der orienteret om det nye erindringsbal, der finder sted hvert efterår, og ballet er både for borgere i eget hjem samt beboere på kommunens plejecentre.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079