23948sdkhjf

Ældreugen er i fuld gang i Lyngby-Taarbæk

Ugen skal være med til at skabe et overblik over de mange kommunale tilbud, tilbud fra frivillige foreninger og selvorganiserede tilbud og inspirere til at benytte dem efterfølgende.

Ugen igennem har Lyngby-Taarbæks ældre borgere mulighed for at deltage i et bredt program af events og tilbud.

Lokale foreninger, frivillige og Lyngby-Taarbæk Kommune har i fællesskab arrangeret Ældreugen, som bl.a. byder på foredrag, fællesspisning, musik og gåture.

- Ældreugen er den første af sin slags i Lyngby-Taarbæk. Målet er at skabe en uge, hvor der er fokus på vores ældre medborgere i kommunen. Det er ikke bare en underholdningsuge, men en uge som i tråd med vores ældre- og sundhedsstrategier kan være med til at skabe nye netværk og relationer samt inspirere til en sund og aktiv livsstil, fortæller borgmester Sofia Osmani.

Mange borgere har deltaget i Ældreugen, fortæller kommunen i en pressemeddelelse. Alene til åbningsarrangementet deltog over 200 ældre borgere.

- I Social-og Sundhedsudvalget er vi opmærksomme på, at alle ældre, som har forskellige forventninger og behov, skal opleve, at der er plads netop til den enkelte, og at man bliver set. Vi har i kommunen et stort udvalg af forskelligartede tilbud til kommunens ældre borgere - både kommunale tilbud, tilbud fra frivillige foreninger og selvorganiserede tilbud fra borgere i kommunen. Ugen skal bl.a. være med til at skabe et overblik over de mange tilbud og inspirere til at benytte dem efterfølgende. Det er i fællesskab, at vi skaber de bedste rammer for et godt og aktivt liv, hvilket denne uge giver mulighed for, siger formand for Social- og Sundhedsudvalget Bodil Kornbek.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078