23948sdkhjf

Aleris Omsorg A/S fortsætter med drift af Christians Have

52 plejeboliger og hjemmeplejeydelserne på fritvalgsområdet er netop vundet af Aleris Omsorg i Solrød Kommune.

Solrød Kommune ønsker at fortsætte med den specielle anordning på Plejecenter Christians Have og har derfor valgt fortsat at lade Aleris Omsorg fortsætte med at drive halvdelen af plejehjemmet.

Siden Christianshave stod klar til brug i 2003 har plejehjemmet været delt op i en del, der har været drevet af en privat aktør og en del, der har været drevet af kommunen selv.

Driften på den private del af Plejecenter Christians Have har netop været i udbud, og sundhedsvirksomheden Aleris Omsorg A/S, som har stået for driften af den private del siden 2003, har vundet udbuddet.

Driften består af 52 plejeboliger på plejecentret samt hjemmeplejeydelserne på fritvalgsområdet, som også som noget nyt er en del af udbuddet.

- Vores samarbejde med Aleris har i årenes løb fungeret upåklageligt. Det er en virksomhed, som leverer service af meget høj kvalitet til vores borgere, og ud af udbudsmaterialet kan vi se, at Aleris fortsat er den helt rigtige samarbejdspartner for os, siger Ivar Haugaard-Hansen, formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget i Solrød Kommune. 

I vurderingen af udbuddet af driften af Plejecenter Christians Have har kvalitet vægtet mest med 60 pct., imens prisen har vægtet 40 pct. Det er bl.a. emner som værdighed i forbindelse med plejen samt tilgangen til rammerne omkring borgernes måltider, som har vægtet på kvalitetsfronten. 

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.124