23948sdkhjf

Stadsing solgt til svensk gigant

Den danske rengørings- og hygiejnevirksomhed, der bl.a. er leverandør til plejehjem og sygehuse, bliver en del af OptiGroup.

Stadsing A/S overtages nu af den svenske koncern OptiGroup AB for et større trecifret millionbeløb. Det skriver nordjyske.dk.

Stadsing er en familiejet virksomhed og Danmarks største inden for udvikling og salg af rengørings- og hygiejneprodukter, også til plejesektoren.

Regnskabsåret, der sluttede 31. maj 2016, blev ifølge Nordjyske det hidtil bedste i Stadsing A/S' historie med en omsætning på knap en halv milliard kroner og et resultat før skat på 50 millioner kroner.

Til Nordjyske siger direktør Karsten Stadsing:

- Synergierne og perspektiverne i at lægge de to virksomheder sammen er meget store, og for os er det en drøm, der går i opfyldelse, når vores produkter og servicekoncept nu bliver bredt ud i hele Norden, siger direktør Karsten Stadsing fra Stadsing. Han har indtil idag ejet virksomheden sammen med sin bror Henrik.

Stadsing blev stiftet i 1956 af Olf Stadsing. Virksomheden har ifølge Karsten Stadsing alene i 2017 vundet nye ordrer til en værdi af over 450 millioner kroner.

De positive vækstforventninger får Karsten Stadsing til at forvente et større antal nye medarbejdere til Stadsings hovedsæde.

Desuden skal centrallageret udvides, og Nørresundby bliver også hjemsted for OptiGroup- koncernens udviklings- og videnscenter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078