23948sdkhjf

VIDEO: 10 året for velfærdsteknologi fejres med konference

Konferencen 'Velfærdsteknologi anno 2017', der afholdes 14. september i Odense, er for alle, der arbejder med eller har interesse for det velfærdsteknologiske felt.

Juhuuuu ! Dansk velfærdsteknologi - i hvert fald som officielt begreb - fylder 10 år.

Det skal fejres på Teknologisk Institut og CareNets konference "Velfærdsteknologi anno 2017", hvor der sættes fokus på, hvad Danmark har lært gennem det seneste årti og hvad fremtiden skal bringe.

Konferencen Velfærdsteknologi anno 2017 14. september er for alle, der arbejder med eller har interesse for det velfærdsteknologiske felt. Konferencen foregår i i Odense Congress Center (OCC). Konferencen byder på oplæg, workshops, diskussioner og du får i det hele taget mulighed for både at suge ny viden til dig og dele ud af egne erfaringer og oplevelser med velfærdsteknologi.

Konferencen samler op på de seneste 10 års erfaringer med velfærdsteknologi. Det bliver en dag 'plads til både dialog og debat, strategi og perspektivering - og selvfølgelig teknologibegejstring', lover arrangørerne.

Christiane Vejlø, en af Danmarks førende eksperter indenfor ny teknologi, digital livsstil og forholdet mellem teknologi og mennesker, er dagens konferencier.

Konferencen omfatter også et udstillingsområde, hvor leverandører vil fremvise nye teknologiske løsninger.

Se hele programmet og tilmeld dig her.

Kilde: https://www.teknologisk.dk/kurser/velfae...

Artiklen er en del af temaet VIDEO.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125