23948sdkhjf

Tre mulige leverandører af syddansk EPJ

Region Syddanmark har nu prækvalificeret tre mulige leverandører af en ny elektronisk patientjournal, som bliver det primære IT-arbejdsredskab for omkring 26.000 brugere.

Nu har Region Syddanmark udvalgt tre leverandører til at byde på en ny EPJ-løsning.

Før sommerferien sendte Region Syddanmark anskaffelsen af en ny EPJ-løsning - der på forhånd fået navnet EPJ SYD - i udbud.

EPJ SYD bliver en fuldt dækkende EPJ-løsning for hele Region Syddanmark og bliver således det primære IT-arbejdsredskab for omkring 26.000 brugere. EPJ SYD kommer til at bestå af kerneelementerne journalhåndtering, medicinering, rekvisition og svar fra laboratorie- og billedsystemer, patientadministration og booking.

Og nu er leverandører blevet prækvalificeret: CGI Danmark A/S med Cerner Ireland Ltd. som underleverandør, Cambio Healthcare Systems A/S med Cambio Healthcare Systems AB, Royal Phillips og Accenture A/S som underleverandører samt Systematic A/S med Capgemini Sogeti Danmark A/S som underleverandør.

Region Syddanmarks nuværende leverandører af EPJ-løsningen Cosmic (CGI/Cambio) har således valgt at ansøge om prækvalifikation hver for sig.

Regionen har i alt modtaget fem ansøgninger om prækvalifikation. Som planlagt er der udvalgt tre leverandører, som nu vil kunne give et bud. De tre prækvalificerede leverandører forventes at aflevere et foreløbigt tilbud i oktober 2017, og herefter indledes der forhandlinger med de enkelte leverandører for yderligere at kvalificere tilbuddene, før de afleverer et endeligt tilbud.

Region Syddanmark forventer at kunne træffe endelig beslutning om vindende leverandør i foråret 2018.

Det er regionsrådet i Syddanmark, der træffer den endelige beslutning om, hvem der skal levere EPJ Syd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094