23948sdkhjf

Ministerbesøg på Holbæk Sygehus

Sundhedsministeren er i dag på rundtur i Region Sjælland.

I dag er sundhedsminister Ellen Trane Nørby på rundtur i Region Sjælland.

Sundhedsministeren har blandt andet en diabeteshandlingsplan og et sundhedspolitisk udspil for 2030 på vej til efteråret. I dag samler hun gode eksempler og erfaringer til begge dele ved at besøge sundhedstilbud i Næstved, Slagelse og Holbæk. Det skriver sundhedsministeriet på sin hjemmeside.

Ministeren besøger bl.a. Holbæk Sygehus, der skal fortælle om Holbæk-modellen, hvor multisyge og patienter med manglende diagnose bliver udredt i Det Medicinske Fællesambulatorium. Her er alle sygehusets medicinske specialer samlet under ét tag med det formål at sikre udredning og behandling af alle patienter.

- De har nogle rigtig gode løsninger i Holbæk, som kommer til at danne forbillede for noget af det, vi skal gøre fremover på nationalt niveau. Det bliver bl.a. spændende at høre mere om deres ét-tags-løsning, siger Ellen Trane Nørby.

Ledelsen i Holbæk fortæller også om værdibaseret styring, brug af data til at forudse indlæggelser, tidlig opsporing af diabetes 2 og behandlingen af overvægtige børn.

På dagens rundtur besøger ministeren også Psykiatri Sygehuset i Slagelse, hvor arkitekturen spiller en særlig rolle for den psykiatriske behandling, samt Næstveds Lægecenter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078