23948sdkhjf

Aleris opkøber netværk i Slagelse

Aleris Omsorg A/S har netop opkøbt Andersen Netværk i Slagelse, som er et tilbud om støtte i eget hjem til borgere med særlige behov.

Aleris Omsorg A/S har opkøbt Andersen Netværk i Slagelse.

Gennem de sidste 15 år har leder Peter Andersen opbygget et succesfuldt netværk, hvor borgere med særlige behov kan få hjælp til at lære at stå på egne ben og strukturere en god hverdag, når de skal udsluses fra institution eller flytte fra forældrenes hjem til egen bolig.

Andersen Netværk er det et tilbud om støtte i eget hjem. Borgerne bor selvstændigt i lejelejligheder tæt på andre borgere med særlige behov. Netværket har et samlingssted, hvor dem som har lyst, kan komme og deltage i forskellige aktiviteter eller blot være sammen med ligesindede.

- Vores fælleslokaler har stor betydning for borgerne, da de her kan opbygge sociale relationer med støtte fra personalet, fortæller Peter Andersen.

Andersen Netværk har et godt samarbejde med kommunen, som betyder, at borgerne kan visiteres til hjælp i eget hjem i forhold til de problemstillinger, som den enkelte borger har. Det kan være alt fra tøjvask, økonomi, uddannelse, arbejde, sociale problemstillinger osv.

Koncept klar til andre kommuner

- Aleris har med stor interesse fulgt udviklingen af Andersen Netværk i Slagelse. Vi synes, at det er en spændende og innovativ tilgang og har stor respekt for den høje faglige kvalitet, som der leveres. Derfor giver opkøbet os en unik platform, som giver mulighed for et bredere tilbud til de danske kommuner inden for socialområdet, siger adm. direktør Miriam Toft fra Aleris Omsorg.

- Det har været en spændende rejse, og jeg glæder mig utrolig meget til at fortsætte den i Aleris Omsorg, hvor det bliver muligt at udbrede konceptet til andre dele af landet. Jeg føler mig tryg ved, at vi har samme værdigrundlag, som gennem nærvær og fokus på individuelle behov skaber rammerne for et godt liv hos borgere med særlige behov, forklarer Peter Andersen.

Overdragelsen til Aleris Omsorg vil ikke betyde ændringer i dagligdagen for de ansatte eller de borgere, som er tilknyttet Andersen Netværk. Peter Andersen ansættes i Aleris Omsorg, og medarbejderne fortsætter deres arbejde i Aleris regi.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094