23948sdkhjf

NeuroRehab melder om fuldt booket

Interessen for konferencen har været helt overvældende - over 100 personer står på venteliste.

Til oktober kan fagpersoner blive opdateret på den nyeste udvikling indenfor rehabilitering efter erhvervet hjerne- og rygmarvsskade, når en stor konference om neurorehabilitering - kaldet NeuroRehab - løber af stablen i København.

Bag konferencen står fire klinikker på Rigshospitalet, ’Projekt Styrket indsats for unge med erhvervet hjerneskade’ samt ’VihTek - Videncenter for hjælpemidler og velfærdsteknologi’.

Som Magasinet Pleje tidligere har omtalt, er det første gang, NeuroRehab afholdes. Og interessen for konferencen har været helt overvældende, fortæller udviklingskonsulent hos VihTek, Tina Myung Povlsen, der er sekretariatsansvarlig for NeuroRehab.

- Vi er i den fantastiske situation, at vi var fuldt bookede før sommerferien. Folk har kunne skrive sig på venteliste, da der måske bliver frigivet et par ledige pladser. Ventelisten er på over 100 personer. Så der er udsolgt nu, men Rigshospitalet regner med at gentage succesen efter den positive tilstrømning, der har været til konferencen. Vi glæder os til at præsentere det nye indenfor neurorehabilitering. Selvom der kun er et begrænset antal deltagere på selve konferencen, håber vi, at arrangementet vil skabe et tiltrængt fokus på rehabilitering af mennesker med skade på ryg- og hjerne, siger hun til Magasinet Pleje.

På konferencen kan man blandt andet høre om nye projekter i kommuner og regioner, se teknologier og hjælpemidler og møde forskellige aktører indenfor rehabilitering. Målgruppen for konferencen er blandt andet plejepersonale, terapeuter og læger. Programmet kan følges på hjemmesiden www.neurorehab2017.dk.

NeuroRehab finder sted den 9. oktober i DGI Byen i København.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093