23948sdkhjf

Syddanske sygehusbyggerier holder åbent hus

De fire syddanske åbent hus-arrangementer på søndag er et led i den landsdækkende kampagne ”Vi bygger for livet”.

På søndag inviterer Region Syddanmark til åbent hus på fire af regionens sygehusbyggerier. Der foregår i Odense, Aabenraa, Esbjerg og Vejle.

Det drejer sig både om bygninger, som er taget i brug, nemlig de to psykiatriske afdelinger i Aabenraa og Vejle, et byggeri der er i gang lige nu i Esbjerg og et byggeri, som stadig kun er i opstartsfasen - det nye universitetshospital i Odense, Nyt OUH, der bliver landets største helt nybyggede sygehus.

- Region Syddanmarks medarbejdere på sygehusene lægger sig hver dag i selen for at tilbyde syddanskerne den bedst mulige behandling – både når det gælder fysisk og psykisk sygdom. Nye bygninger sikrer gode rammer om behandlingen og er også med til at gøre det muligt at inddrage den nyeste viden i den behandling, vi tilbyder. Vi glæder os til på søndag at vise syddanskerne nogle af vores sygehusbyggerier, siger Regionsrådsformand Stephanie Lose (V).

Formanden for Region Syddanmarks innovationsudvalg, der har med sygehusbyggerierne at gøre, Karsten Uno Petersen(S) siger:

- Der er tænkt rigtigt meget nyt ind i den måde, vi bygger sygehuse på i dag i forhold til for blot få år siden. På mange felter betyder det et kvantespring i den behandling, vi kan tilbyde vores patienter, og den måde, patienterne oplever sygehusene på. Det glæder jeg mig til at fortælle åbent hus-deltagerne om på søndag.

De fire syddanske åbent hus-arrangementer er led i en landsdækkende kampagne ”Vi bygger for livet”. Kampagnen skal sætte fokus på de mange nye sygehusbyggerier rundt omkring i Danmark. I forbindelse med kampagnen er der er åbent hus på 19 sygehusbyggerier den 3. september.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094