23948sdkhjf

Sundhedsplatformen: Region melder sig klar

- Der er naturligvis fortsat nogle gule og røde aktiviteter i parathedsvurderingen, som skal justeres til, men det ser rigtigt godt ud her 94 dage før implementering af Sundhedsplatformen, siger regionsformand Jens Stenbæk.

Der er sat flueben med grønt farve i stort set alle aktiviteter for, at Region Sjælland kan indføre Sundhedsplatformen den 25. november.

Det viser parathedsvurderinger, som Regionsrådet i Region Sjælland forleden præsenterede på et temamøde om Sundhedsplatformen.

Parathedsvurderingerne holdes hver 30. dag frem til lanceringen af Sundhedsplatformen den 25. november.

Vurderingen sker på baggrund af nogle lange tjeklister, som sygehusene og Psykiatrien har meldt ind med enten grøn, gul og rød markering.

- Der er naturligvis fortsat nogle gule og røde aktiviteter i parathedsvurderingen, som skal justeres til, men det ser rigtigt godt ud her 94 dage før implementering af Sundhedsplatformen. Vi følger planen og er klar. Men vi er også bevidste om, at der i processen med at indføre Sundhedsplatformen ligger en stor og vigtig opgave med at få informeret og betrygget både patienter og medarbejdere. Den opgave skal vi nu i gang med at intensivere, siger regionsrådsformand Jens Stenbæk i en pressemeddelelse.

Der er iværksat en række tiltag, som skal sikre en vellykket implementering af Sundhedsplatformen. Et stort uddannelsesprogram er sat i søen, hvor 12.000 medarbejdere og en lang række superbrugere uddannes.

Der bliver i forbindelse med implementeringen også ansat medicin- samt it-studerende, som skal hjælpe med at sikre korrekt brug af Sundhedsplatformen.

Sygehuse og psykiatri planlægger en lavere grad af planlagt og ambulant behandling i ugen op til, under og efter implementeringen af Sundhedsplatformen for at sikre håndteringen af akutte patienter. Bemandingen øges i samme periode på alle afdelinger for at tage højde for den ekstra tid, personalet måtte bruge som følge af det nye it-system.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079