Klokken er 18, og duften af mad breder sig i fællesstuen på afdelingen.
I aften står menuen på stegt kalvelever med bløde løg, nye kartofler, brun sovs og hjemmesyltede asier. Og til dessert er der jordbær med fløde.
Magasinet Pleje er på besøg på Dronning Anne-Marie Centret på Frederiksberg i København - en selvejende institution drevet af O...
Varm mad klokken 18.00 skærper de ældres appetit
På Dronning Anne-Marie Centret på Frederiksberg har man valgt at servere varm mad for beboerne om aftenen istedet for ved middagstid kl. 12.00. Personalet oplever, at beboerne dermed spiser mere.
4
Billeder
Social- og sundhedshjælper Pornwalee Janjang serverer dagens varme måltid for to af Dronning Anne-Marie Centres beboere Lilly og Dora. Foto: Lotte Brochmann
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til MedTechNews, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer