23948sdkhjf

Dansk teknologi-virksomhed henter hjælp i udlandet

Multi Tower Company forstærker robotteam til udvikling af patient forflytningsrobot.

To udenlandske ingeniører, Subhash Sathyakeerthy og Johannes Jacobus Coetsee, er rejst hele vejen fra henholdsvis Indien og Sydafrika for at blive en del af Multi Tower Company’s produkt udviklingsteam i Odense.

I pleje- og sygehussektoren er virksomheden bl.a. kendte for udviklingen af en patient forflytningsrobot. De to nye medarbejdere får centrale roller i den videre udvikling.

Subhash kommer med en stor viden og ekspertise inden for robotudvikling, som han har erhvervet gennem sin uddannelse samt tidligere arbejde og research med mobile robotter.

- Mit motto i livet er "Deliver tomorrow's technology today". Jeg har arbejdet med mobile robotter i over 10 år, og et af mine primære fokusområder har været at bringe mobile robotter ind i vores hverdag, siger Subhash.

- Mobile robotter har en fantastisk evne til at forbedre menneskers livskvalitet og give mennesker, der har brug for hjælp, mulighed for at leve et mere uafhængigt og selvsikkert liv. Min brede erfaring med mobile robotter og passion for at udvikle kan være med til at skabe værdi både for Multi Tower Company men også være med til at udvikle en patient forflytningsrobot som både plejepersonale og patienter vil være glade for at anvende, siger han.

Johannes kommer fra Sydafrika og tog sin eksamen som maskiningeniør fra University of Johannesburg, hvor han begyndte at specialisere sig i mekatronikkens verden. Han har specialiseret sig i mekatronisk og robotdesign og har arbejdet med både store og små projekter, men har en særlig kærlighed for indviklede mekaniske systemer og multifunktionelle designs.

- Jeg har altid været fascineret af robotteknologien og har været meget ivrig efter at arbejde i et land, hvor robotudvikling er i høj kurs. At arbejde på Multi Tower Company’s patient forflytningsrobot og være involveret i et innovativt produkt lige fra starten, bliver et rent eventyr, siger Johannes. 

Om Multi Tower Company

Multi Tower Company startede som spin-out virksomhed af Blue Ocean Robotics i Odense og har kunnet tiltrække investeringer på mere end syv millioner kroner fra bla. Syddansk Innovation og en række private investorer. I tæt samarbejde med Blue Ocean Robotics og forflytnings eksperter fra forskellige regioner og kommuner udvikler Multi Tower Company en patient forflytningsrobot. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078