23948sdkhjf

Unge kræfter til Forenede Care

26-årige Morten Krogh Vermehren og 29-årige Kenny Vermehren Mitchboe er valgt ind i bestyrelserne Forenede Care A/S, PrivatHospitalet Danmark A/S og Forenede Service A/S.

De er kun 26 og 29 år, de to, unge herrer, som nu sætter sig med ved bestyrelsesbordet i landets næststørste servicevirksomhed Forenede.

Men alder skal ikke være afgørende, for Morten Krogh Vermehren og Kenny Vermehren Mitchboe er ikke uforberedte på arbejdet, forklarer koncerndirektør Carsten Clement:

- Vi glæder os over styrkelsen af bestyrelserne med de to nye bestyrelsesmedlemmer, som på trods deres unge alder er veluddannede og passionerede. Og de har via engageret udførelse af konkrete opgaver og projekter i koncernen gennem de sidste par år blandt andet udvist god organisations-, forretnings- og brancheforståelse. Ligesom deres vilje og evne til at udvikle koncernens i de kommende år også skinner tydeligt igennem, siger han.

Fortsat dansk og familieejet
Forenede koncernen blev startet for 58 år siden af den navnkundige stifter Peer C. Krogh, som døde i 2013, og det er således med Morten Krogh Vermehren og Kenny Vermehren Mitchboe tredje generation af familien, som skal tage del i bestyrelsesarbejdet for servicekoncernen.

Den direkte årsag er blandt andet, at stifterens bror Poul Erik Krogh er udtrådt af bestyrelserne på grund af langtidssygdom, som betød, at han i den forgangne weekend er sovet ind. Begge de nye bestyrelsesmedlemmer er familiært relateret til stifteren – Morten er således hans barnebarn. 

Fælles blik for udvikling 
Begge de nye bestyrelsesmedlemmer har de sidste par år varetaget jobfunktioner i koncernen. Morten Krogh Vermehren har fungeret i forskellige stillinger, senest som marketingsassistent, hvor han har varetaget såvel interne som eksterne opgaver og projekter med markedsføring og kommunikation som omdrejningspunkt. Kenny Vermehren Mitchboe har de sidste år blandt andet arbejdet som driftscontroller i virksomheden Forenede Service A/S. Og koncerndirektør Carsten Clement vurderer, at de to unge mænd nu skal have tid til at blive fortrolige med bestyrelsesarbejdet:

Morten Krogh Vermehren og Kenny Vermehren Mitchboe er valgt ind i bestyrelserne Forenede Care A/S, PrivatHospitalet Danmark A/S og Forenede Service A/S.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187